Het is tijd om te excelleren.


Elke tandarts en mondhygiënist is bijzonder. Ieder heeft zijn sterke punten. Mijn, Ron Steenkist, stellige overtuiging is dat het voor elke professional mogelijk is om een succesvolle praktijk te bouwen. Met een goed inkomen, met een praktijk die zich aanpast aan jouw levensstijl en niet omgekeerd.


Er is een enorme verandering gaande in Tandheelkundig Nederland. Er is een tandartsen tekort, praktijken worden overgenomen door ketens, meer mannen gaan met pensioen en meer vrouwen studeren af. Het beste moment voor verandering, om te excelleren was natuurijk gisteren, het juiste moment is nu.


Het is nu de tijd om jouw unieke skills, jouw visie, op jouw wijze en rechtdoend aan jouw eigen levensstijl en persoon te delen met de wereld.
In de eerste plaats omdat je iedereen graag een stralend en functionerend gebit wil geven.
In de tweede plaats om ook organisatorisch te excelleren en financiële vrijheid te creëren.


Daarom is het nu tijd om jouw plek in het tandheelkundig universum te pakken zodat jouw praktijk tot volle bloei komt. En bovenal je belemmeringen en beperkingen in jouw leiderschap in kaart brengt en overwint.


De tijd is gekomen om weer te groeien. De situatie van het nu is eigenlijk niet vol te houden. Voor jezelf, jouw team en je naasten.
Hoe hoog was de prijs? Hoeveel stress, slapeloze nachten, moeizame gesprekken heb je al gehad? Hoe lang ga je daar nog mee door?


Neem actie, zet de eerste stap op de ladder naar een nieuw en succesvol leven. Met veel rust en samen met je gezin. Jouw privé leven is leidend.
Of vind je het eigenlijk wel goed zo?


Dus, wat zeg je ervan? Durf je het aan om de eerste stap te nemen om écht impact te gaan maken zonder dat je jezelf over de kop werkt?
Of wil je liever nog even aan blijven rommelen en het zelf proberen? De keuze is helemaal aan jou.


Het is echt niet bijzonder dat je moeite hebt met ondernemen. Jij bent ongetwijfeld goed in je vak. Of je nu mondhygiënist, arts of tandarts bent. Maar een kliniek leiden, daar komen andere vaardigheden bij kijken. Vaardigheden die je niet gedoceerd krijgt op de universiteit.


Gun jezelf de mogelijkheid om deze kennis en vaardigheden te leren. Een bedrijf leiden is niet niks. Het is ondernemen op hoog niveau.

Maar als je het eenmaal doorgrond begint het excelleren.


"Terwijl jij bezig bent met jouw KRT-punten,                       verwelkomt een ander jouw patiënt in haar praktijk".